Bir banka daha kredi faizlerinde indirime gitti

Ziraat Katılım, aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma imkanı sunulacak

Bir banka daha kredi faizlerinde indirime gitti
Bir banka daha kredi faizlerinde indirime gitti
GİRİŞ 21.12.2018 15:26 GÜNCELLEME 21.12.2018 15:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ziraat Katılım, aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma imkanı sunulacak.

 

 

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye ekonomisinde önemli bir role sahip olan konut sektörü, bünyesinde barındırdığı istihdam ve etkilediği alt sektörler yanında, ülke ekonomisinin büyüme ivmesi ve yatırım potansiyellerine etkisi ile önemli bir sektör konumunda bulunuyor.

Ziraat Katılım, kuruluş misyonunun bir gereği olarak, katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en uygun koşullarda karşılamayı kendisine bir görev biliyor.

 

 

Ziraat Katılım, bugün itibarıyla hem banka ile kredili çalışmakta olan konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında halihazırda Ziraat Katılım’ın aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma imkanı sunulacak.

Banka tarafından yapılan çalışma neticesinde konut finansman oranı aylık 1,78 olarak belirlendi. Kampanyaya dahil olacak konut üreticileri, finansman maliyetinin bir kısmını üstlenmeleri neticesinde, müşterilere finansman oranı aylık yüzde 0,98 olarak yansıtılacak.

Ziraat Katılım, köklü kurumsal kültürün yansıması olan değerleri ve etik ilkeleri doğrultusunda, reel ekonomiye katkıyı artırmak ve bireylere uygun koşullarda finansman sağlamak için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Katılım bankacılığını yaygınlaştırma misyonuna sıkıca bağlı kalarak projelere kararlılıkla devam eden Ziraat Katılım, nihai hedefleri olan Türkiye ekonomisine artan oranda değer üretmeye ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemeye devam edecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • İlyas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bankaların kredi sözü tam bir aldatmaca bu gibi bankaların konut projeleri bile yok inanmayın aldatıyorlar.
    Cevapla
  • İlyas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bankaların kredi sözü tam bir aldatmaca bu gibi bankaların konut projeleri bile yok inanmayın aldatıyorlar.
    Cevapla
  • polar 5 yıl önce Şikayet Et
    yalan yalan mutayitlerin elinde patlamış daireler var 200binlik daire 500bin diycek senaryo ozaman bırakın vatandaş istediği yerde alsın evini daha önce yüksek faizle ev alanlarda yapılandırma yapsın hadi buyurun yalan geçin bu algiyi
    Cevapla
  • sardy 5 yıl önce Şikayet Et
    bu finansman yeniden yapilandirma yapamazsin malin satisi gerçekleşmiş bundan sonrasi faiz olur
    Cevapla
  • krall 5 yıl önce Şikayet Et
    valla bnde şimdi baktım maalesef indirim filan yok
    Cevapla
  • vvvv 5 yıl önce Şikayet Et
    ben evimi satacağim banka bana sana olmaz dedi .bu indirim normal vatandaşa yok yani.zenginlere varimiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle