Türk devinden Kanal İstanbul açıklaması: Proje ile ilgileniyoruz

Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getiren Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İhale şartnamesini bekliyoruz. Şartlar uygun olursa ortak bulup, ihaleye gireriz" diye konuştu.

Türk devinden Kanal İstanbul açıklaması: Proje ile ilgileniyoruz
Türk devinden Kanal İstanbul açıklaması: Proje ile ilgileniyoruz
GİRİŞ 15.02.2021 11:29 GÜNCELLEME 17.02.2021 17:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Limak Holding'in kurucusu Nihat Özdemir, pandemiden sonra yurtdışından 2 milyar dolara yakın iş aldıklarını belirtti. Özdemir, "Türk işadamları için pandemi bir fırsat olacak. 2022'de hızlı toparlanma, 2023'te ise eski günlerin geleceğini düşünüyorum" dedi.

Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini söyleyen Özdemir, "Çin'den Avrupa'ya kadar pek çok ülkeden yatırımcı firmalar var. Bize 'beraber teklif sunalım' diyorlar. İhale şartnamesini bekliyoruz. Şartlar uygun olursa ortak bulup, ihaleye gireriz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Gaddar 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanal İstanbul'la çok kişinin kuyruğuna basmışız
    Cevapla
  • Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Pastadan bir dilim bizede verseler de ağzımız tatlansa
    Cevapla
  • hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerlerimizin istimlak edilip ,senin gibi sırtını devlete dayayıp , bu milletin parasıyla oluşan varlık fonlarından fonlananlara gasp edilerek zorla verilecek .kanal istemiyorum ama yapılacaksa.arsam yerine arsa. evimin yerine ev istiyorum. 9 yıldır kanal istanbul yüzünden zaten mağduruz. eğer hak-hukuk-müslümanlık filan diyorsanız kesinlikle helal etmiyorum hakkımı.
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki gibi ballı yid modelli ihaleler nerde varki tabiki talip olurlar hem sonuna dek kredi hem geçiş garantisi hemde dolar bazlı ücret garantisi
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarını anlamak görmek için profesyonel olmaya gerek yok biraz tarafsızlık biraz beyin biraz da vijdan olsa yeterli ayrıca o şartlarla bu işleri ihaleye girme şarlarına haiz olan herkes yapabilir sen bile!
    Cevapla
  • Ramazan37 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bu işlerde profesyonelsin sanırım şartlar uyarsa sen yap bizin için mahsuru yok....
    Cevapla
  • Vatandaş46 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam hem iş adamı hem TFF başkanı. Futbolla alakası olmayan insanların futbolun patronu. Acilen futbol yasası çıkarılıp TFF başkanı başta olmak üzere tüm kulüplerin yönetiminin futbolculardan oluşacak bir hale gelmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle