Yalova cazibe merkezi olmaya aday

Körfez Köprüsü ve yabancılara yönelik mülk düzenlemesinin ardından Yalova'nın cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Yalova cazibe merkezi olmaya aday
Yalova cazibe merkezi olmaya aday
GİRİŞ 15.02.2016 17:20 GÜNCELLEME 15.02.2016 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirmesi beklenen otoyol projesi ve projenin geçiş noktası olan İzmit Körfez Köprüsü'nün yapımı devam ederken, Yalova bu projeden en çok gelir sağlayan illerden biri olabilir. Yalova’ya Arap yatırımcı akını başlarken, dev projelere imza atan Türk yatırımcılar da 3. kuşak Araplar’ı bekliyor.

Yabancılara mülk satışına yönelik düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından Yalova’nın en büyük gelir kapısının Araplar olduğuna vurgu yapan Fettah Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin İshak “Yabancılara satış kota sınırı merkezde dolmak üzereydi. Düzenlemenin ardından Türk yatırımcılar büyük projelere imza attı. Meyvelerini de şimdi almaya başlayacağız” dedi.

'Yalova cazibe merkezi olacak'

3. kuşak Araplar'ın yatırım için Yalova’ya gelmeye başladığını aktaran İshak, sözlerine şöyle devam etti:

“Temennimiz Ortadoğu’daki karışıklıktan bu geleneğin bozulmaması ve etkilenmemesi. Körfez Köprüsü bitmeye yaklaştı. Yalova büyük bir cazibe merkezi olacak. Bu sene piyasaların genel durumu nedeniyle bir miktar durgunluk var. Körfez Köprüsü’nün tamamlanmasının ardından Yalova’nın yabancılar açısından tekrar eski gücüne kavuşacağını temenni ediyoruz.”

KAYNAK: UZMANPARA
YORUMLAR 1
  • Atmaca 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu emlakçılar fırsatçı inanmayın Yalova çok pahalı bir şehir yalovada adım başı emlakçı var seyyar emlakçılarında sayarsak emlak kent burası
    Cevapla