'Bekara ev yok'

Özdilek Holding, ikinci konut yatırımı için Bursa’yı seçti. Patron Hüseyin Özdilek, “Hedefimiz çocuklu aileler. Bekâra ev satmayacağız” dedi

'Bekara ev yok'
'Bekara ev yok'
GİRİŞ 04.04.2016 16:00 GÜNCELLEME 04.04.2016 16:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Havlucu Özdilek Holding, ikinci konut yatırımı içinBursa’yı seçti. Projeyi 5 Nisan’da satışa çıkaracaklarını söyleyen patron Hüseyin Özdilek, “Hedefimiz çocuklu aileler. Bekâra ev satmayacağız” dedi

Avrupa'nın en büyük, dünyanın 6'ncı büyük havlu üreticisi Özdilek Holding, AVM yatırımlarından sonra rotasını konut sektörüne çevirdi. Şirket, Eskişehir'de hayata geçirdiği konutların ardından bu alandaki ikinci yatırım projesi için Bursa'yı seçti. 9 blok 116 daireden oluşan Orange City projesini 25 milyon liraya hayata geçiren şirket, konutları 5 Nisan'da satışa çıkaracak. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede metrekare fiyatları 3 bin 200 TL'den, daireler ise 437 bin TL'den başlıyor. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, yatırımın 30 Aralık 2016'da tamamlanarak sakinlerine teslim edileceğini söyledi. Şimdiden 40-50 ön talep aldıklarını ifade eden Özdilek, hedefmüşteri kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu, bekarlara ev vermeyeceklerini kaydetti.

İSTANBUL'DA DEVLER VAR

Havluda olduğu gibi konut sektöründe de yaptıkları işin niteliğine dikkat ettiklerini söyleyen Hüseyin Özdilek, "Bu bilinç ışığında çalışan bir marka olarak Orange City'i hayata geçirdik. Her zaman olduğu gibi yüzde 100 müşteri memnuniyetini baz alarak çalıştık" diye konuştu. Hüseyin Özdilek, İstanbul'da konut sektörüne yatırım yapmayı düşünmediklerini belirterek, "O piyasada dev firmalar var. Hepsi dersini çok iyi çalışmış. Onların arasında kayboluruz. Konut yatırımlarında çok iddialı değiliz. Asıl işimiz AVM" diye konuştu.

YENİ AV M'LER AÇACAK
9 alışveriş merkezi ve 6 hipermarkete sahip olan Özdilek, bu sayıyı 21'e çıkarmayı hedefliyor. 2016 yılı içinde Uşak, Turgutlu ve Bolu'da, 2017'de ise Düzce, Bursa Alaaddinbey ve Bursa Mudanya'da yeni alışveriş merkezleri açacak. Söz konusu AVM'lerden 5'i şirketin Kipa'dan mülklerini satın aldığı yerlerde hayata geçirilecek. 6 AVM için toplam 80 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

1.8 MİLYARLIK CİRO HEDEFLİYOR

2015'te 1 milyar 150 milyon TL ciro elde ettiklerini söyleyen Hüseyin Özdilek, 2016'da 1.8 milyar lira ciroya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Özdilek, şunları anlattı: "Bunun 400 milyon doları sanayiden, geri kalanı hizmet sektörü ve otelcilikten gelecek. Yeni açılacak alışveriş merkezleri de ciro artışına katkı sağlayacak. Şu anda 6 bin 500 kişi istihdam ediyoruz. Önümüzdeki yılın bahar aylarına kadar bin 500 kişiyi daha işe alarak, toplam istihdamı 8 bine çıkaracağız."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • mb43 8 yıl önce Şikayet Et
    9 senelik devlet memuruyum 430 binlik ev ala bilmem icin acaba yemeden icmeden kac sene biriktirmeliyim, cok zor...
    Cevapla
  • mb43 8 yıl önce Şikayet Et
    sanami sordum misafir
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    hedef sen değilsin Zaten
    Cevapla