Esenler çifte bayram yapacak

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları, 30 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacağı törenle sahiplerine teslim edilecek.

Esenler çifte bayram yapacak
Esenler çifte bayram yapacak
GİRİŞ 29.05.2016 13:31 GÜNCELLEME 29.05.2016 13:31

Konuyla ilgili açıklama yapan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, anahtar ve tapu tesliminden sonra hak sahiplerinin yeni evlerine Ramazan ayı boyunca yerleşeceklerini ve Ramazan Bayramı’nı konutlarında geçireceklerini söyledi…

ANAHTARLAR ve TAPULAR ERDOĞAN’DAN

Hak sahiplerinin tapu ve anahtarları, 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 14.00’de düzenlenecek törenle kendilerine verilecek. Tapu ve anahtarlar, bu mahalleden Türkiye’deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilecek.

TAM DA DÖNÜŞÜM PROJESİ

Havaalanı Mahallesi projesinin, kentsel dönüşümle ilgili en çok konuşulan “insanları yerinden etmek” ya da “kentsel dönüşüm mü, rantsal dönüşüm mü?” gibi meselelerde kentsel dönüşümün ne olduğunu, gerek sosyolojik olarak, gerekse fiziksel -mekansal olarak tam da tanımlayan bir proje olduğunun altını çizen Başkan Göksu, “İnsanları yerinden etmeden, bir soylulaştırma projesi içermeden, vatandaşın hiç bir hak kaybı olmaksızın, hatta büyük ekonomik kazanç elde ettikleri çok güzel ve örnek bir proje oldu. ‘Kentsel dönüşüm ne?’ dendiğinde ‘Havaalanı Mahallemizdeki proje tam kendisidir’ diyeceğimiz bir proje” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL