Bedava köprü izdihamı

Osmagnazi Köprüsü'nün bayram boyunca ücretsiz olması, otoyolda uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Bedava köprü izdihamı
Bedava köprü izdihamı
GİRİŞ 02.07.2016 13:52 GÜNCELLEME 02.07.2016 13:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından perşembe günü açılışı yapılan Osmagnazi Köprüsü'nün bayram boyunca ücretsiz olması, otoyolda uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Köprü çıkışından itibaren kilometrelerce uzayan araç kuyruğunda sürücüleri zor anlar yaşadı. 

İstanbul'da oturan ve 9 günlük tatili nedeniyle Ege ve Akdeniz Bölgesi'ne otomobilleri ile gidenlerin, açılışı perşembe akşamı yapılan ve bayram süresince ücretsiz olması kararlaştırılan Osmangazi Köprüsü'nü tercih etmesi, bugün yoğunluğa neden oldu. Osmangazi Köprüsü'nü geçtikten sonra, Altınova- Gemlik arasındaki 40 kilometrelik otoyolun gidiş yönündeki araç yoğunluğu 7-8 kilometreye uzayan kuyruklara neden oldu. 

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aşması nedeniyle araç sürücüleri ve yolcular zor durumda kalırken yoğunluğu azaltmak isteyen görevliler büyük çaba harcadı.

Bu arada Osmangazi Köprüsü'nün ücretsiz olması nedeniyle geçen yılların aksine Eskihisar- Topçular arasındaki arabalı vapur seferlerinde artış olmadı.


 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Trafiğin sebebi yolun Bursa'ya kadar tam bitmemiş olmasıdır... Gemlik çıkışından eski yola bağlanmak zorunda kalınması trafiğin sebebi.. Sanırım Gemlik-Bursa arası 1 seneye açılır.. O zaman bu trafik olmaz diye düşünüyorum..
    Cevapla
  • ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    çok kolay bir uygulama söylemek istiyorum. Karşı olanlar geçmesin. trafik o zaman rahatlar...
    Cevapla
  • Rekor 7 yıl önce Şikayet Et
    Gece bir buçuk gibi istanbuldan (kurtköy )çıktım, iki saat sonra bursaya vardım. Daha geç çıkanlara göre çok şanslıymışım.
    Cevapla
  • hazır yiyiciler 7 yıl önce Şikayet Et
    en çokta gezici chp seçmeni köprüyü kullanmıştır
    Cevapla
  • siirtli 7 yıl önce Şikayet Et
    gece 03.00 te istanbuldan yalova ya 4 saat te aracımla gittim tek yola müdahele eden trafik polisi yoktu eksikliktir
    Cevapla