Riva’da fiyatlar uçtu!

Galatasaray Spor Kulübü'nün genel kurul kararı ile inşaat yapma kararı aldığı Beykoz-Riva arsalarında fiyatlar şimdiden uçtu.

 Riva’da fiyatlar uçtu!
Riva’da fiyatlar uçtu!
GİRİŞ 27.10.2016 16:31 GÜNCELLEME 27.10.2016 17:21

Bölgede uzun zamandır emlak işi ile uğraşan ve gayrimenkul yatırımlarını yönlendiren analizciler, Emlak Konut’un ihale yöntemi ile Galatasaray arazisini 700 milyon dolarlık
bir kara dönüştüreceklerini belirtiyorlar.

Aynı uzmanlar Emlak Konut G.Y.O’nun genelde gerçek değeri bir lira olan arsayı dört liraya ihale ettiğini ve hasılat paylaşımı yöntemiyle satışa sunduğunu belirtiyorlar.

Galatasaray ile olan anlaşmaya hakkında konuşan Emlak Konut G.Y.O Genel Müdürü Murat Kurum, “Galatasaray ile arsalarının geliştirilmesi için protokol imzaladık 508 milyon lira arsa değeri belirledik. Hasılat paylaşımı ile ihale edip gelirin yüzde 80’ini Galatasaray Kulübüne vereceğiz. Piyasa şartlarında ihale yapılacak ve maksimum gelirle Galatasaray’a maksimum katkı sağlayacağız.

Galatasaray’ın ayakta durması ülkemiz için çok önemli. Ben de Galatasaraylıyım ve bu konuda sayın Cumhurbaşkanımızın büyük katkısı oldu, kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.