MIPIM kapılarını açtı

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM, bugün 28. kez ziyaretçilerle buluşuyor.

MIPIM kapılarını açtı
MIPIM kapılarını açtı
GİRİŞ 15.03.2017 14:56 GÜNCELLEME 15.03.2017 14:56

Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM, bugün kapılarını açtı. 14 - 17 Mart 2017 tarihlerinde, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM'de, sektörün devleri buluşuyor.

Yatırımcıların, belediyelerin, dev projelerin adeta vitrini haline gelen gayrimenkul fuarı MIPIM'e bu yıl 90'dan fazla ülke katılım gösterecek. Özellikler yerli-yabancı yatırımcıları buluşturan, dev projeleri görücüye çıkaran fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli işbirliklerine olanak sağlayacak. 2 bin 600 firma fuara stand ile katılırken 1.000'den fazla proje aynı platformda buluşacak.

Emlaktasondakika'da yer alan habere göre, 23 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi beklenen MIPIM'de ayrıca Türkiye Tanıtım Dergisi fuar ziyaretçisine dağıtılacak. Şehir, firma ve proje söyleşi ve tanıtımlarının yer aldığı MIPIM 2017 Türkiye Tanııtım Dergisi fuara katılanlara rehberlik edecek. Ülke bazında katılımda 5'inci sırada yer alan Türkiye, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) kurduğu çadır ile göz doldurabilir.

Dev çadır, Paris ile Londra gibi önemli finans başkentlerinin yer alabildiği en prestijli yeri olan sahil şeridinde yer alacak. 685 metrekarelik büyüklüğe ulaşan İstanbul Çadırı'nda Türkiye'nin yatırımcı yoluyla vatandaşlık imkanlarını anlatılacak. Son iki yıldır Yaşayan İstanbul Maketi ile fuarda önemli bir imaj kampanyası yürüten İTO, bu yıl ise İstanbul Gayrimenkul Çadırı'nda kent maketinin yanı sıra ikili görüşmeler hedefliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Fransa'da 28. Emlak Profesyonelleri için Lider Gayrimenkul Etkinliği (MIPIM) İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'na katılacak.