Metalüks Gayrimenkul Projesi, AFS güvencesinde

Türkiye’nin ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul’da AFS havalandırma sistem ve ürünleri kullanıldı.

Metalüks Gayrimenkul Projesi, AFS güvencesinde
Metalüks Gayrimenkul Projesi, AFS güvencesinde
GİRİŞ 15.12.2015 11:12 GÜNCELLEME 15.12.2015 11:12

Ofis, rezidans, avm, otel ve kültür sanat alanlarından oluşan Quasar İstanbul’da;  AFS’nin Türkiye temsilciliğini yaptığı Soler&Palau’nun çatı tipi, dikdörtgen ve yuvarlak kanal tipi fanları ile duman egzoz fanları kullanıldı.

Bu ürünlerin yanında hücreli aspiratör, hız anahtarları ve Mecidiyeköy Eski Likör Fabrikası arsası üzerine konumlandırılan projede; 257 konut, 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağaza bulunacak. 189 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yapılan Quasar İstanbul’da spor alanları, buhar odası, kafe, restoran, fitness center, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Türkiye’nin ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul; İsviçre’nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirverperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor. Quasar İstanbul, dünyanın en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında ödüle layık görüldü.