O ilçeye 1 milyarlık yatırım

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Maltepe'de toplam 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Piazza'yı satışa çıkardı.

O ilçeye 1 milyarlık yatırım
O ilçeye 1 milyarlık yatırım
GİRİŞ 08.10.2016 14:24 GÜNCELLEME 08.10.2016 14:24

Yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje, adalar manzaralı 29 kattan oluşan 230 dairelik konut bloku, 21 katlı ofis bloku ve açık alanların yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Projede konutların Mart 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. Lansmana özel uygulanan kampanya kapsamında ise liste fiyatları üzerinden peşin alımlarda yüzde 12 indirim ve yüzde 5'ten başlayan peşinat seçenekleri sunuluyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, "Önceki tecrübelerimizden ülkeye gelen ya da ülkede olan kurumsal firmalara yönelik ofislerin çok az olduğunu biliyoruz. Ancak biz her zaman kurumsal firmaların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek ofisler yaptık. Yİne bu anlamda kurumsal bir firmaya kiralama yoluna gitmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

AVM'YE 16 MİLYON ZİYARETÇİ

Piazza'nın yıllık ziyaretçi sayısının yaklaşık 16 milyon olacağını öngören Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, "Piazza, şehir yaşamının gözde mekanlarından biri olacak. Burayı tercih edenler, ihtiyacı olan her şeyi bir arada bulabilecek" şeklinde konuştu.

1.2 MİLYAR EUROLUK 5 PROJE YOLDA

Türkiye'nin 6 bölgesinde 8 AVM projesi olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 3 yılda 1.2 milyar euro değerinde 5 proje için de İzmir,Antalya ve Bursa'da çalışmalara başlayacak. Murat Özgümüş, Avrupa yakasında da proje yapacaklarını söyledi.