Karmod Prefabrik Yapı, Antalya mağazası açıldı

Karmod Prefabrik Yapı, Antalya satış noktası açıldı. Firma yeni satış noktasıyla Akdeniz bölgesindeki müşterilerine daha yakından hizmet vermeye hazırlanıyor.

Karmod Prefabrik Yapı, Antalya mağazası açıldı
Karmod Prefabrik Yapı, Antalya mağazası açıldı
GİRİŞ 08.11.2017 15:44 GÜNCELLEME 08.11.2017 15:44

Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, bu yıl iki büyükşehirde satış ofisi açma yönündeki hedeflerine Ankara’dan sonra Antalya mağazasını devreye alarak ulaştı.

Karmod Prefabrik Yapı Genel Müdürü Hakan Durmaz, Akdeniz Bölgesinde konut satışını artırma amacında olduklarını ifade ederek özellikle turizmle öne çıkan Antalya’da turizm sektörüne hizmet verecek yapı alternatifleri sunmak istediklerini kaydetti. Müşterilerine üretimini yaptıkları konutların avantajlarını yakından görerek inceleme fırsatı sunmak istediklerini vurgulayan Durmaz, mağazalarında örnek olarak iki ve tek katlı konutlarla beraber ofis yapılarının kurulu bulunduğunu ifade etti.

Durmaz, demonte sistem modüler yapı modeliyle farklı kullanım amaçları için çok sayıda yapı alternatifi sunduklarını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Hafif çelik sistem tek katlı ve iki katlı hazır konutlarla beraber prefabrik ofis yapıları, konteyner ve prefabrik şantiye işçi yerleşkeleri, sosyal tesis yapıları, eğitim ve sağlık tesis yapıları, güvenlik ve büfe kabinleri gibi çok sayıda hızlı kurulumlu yapı çeşidimiz bulunuyor. Yapılarımızı büyüklüğüne göre tam demonte veya kullanıma hazır olarak sevk edebiliyoruz.

Aksu ilçesinde Antalya – Alanya yolu üzerinde yer alan mağazamızla Antalya ile beraber Isparta, Burdur, Mersin, Adana illerimize hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Yapılarımızın öne çıkan önemli avantajları arasında kısa sürede demonte üretim, yerinde kolay kurulum özelliklerini sıralayabiliriz.” 

KAYNAK: AA