Emlak Konut bir ihale daha çıkarıyor

Geçtiğimiz yıl 3 Ekim’de ihalesi yapılan ve şirketin belirlediği asgari bedelin altında teklif geldiği için iptal edilen Emlak Konut Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.etap 4 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor.

Emlak Konut bir ihale daha çıkarıyor
Emlak Konut bir ihale daha çıkarıyor
GİRİŞ 06.04.2018 10:23 GÜNCELLEME 06.04.2018 10:23

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işini 4 Mayıs 2018’de yeniden ihaleye çıkarıyor.

Emlak Konut Bizim Mahalle 1.etap ihalesi 3 Ekim 2017’de yapılmış ve şirketin belirlediği asgari bedelin altında teklif geldiği için ihale iptal edilmişti.  Proje, 6 ay sonra yeniden ihaleye çıkıyor.

İhaleye konu arsa İstanbul Küçükçekmece Halkalı Mahallesi’nde konumlanıyor. Toplam 56 bin 547 metrekare inşaat alanına sahip olan arsa üzerinde ticeret+konut+ilköğretim alanının yer aldığı karma bir proje planlanıyor.

Emlak Konut Bizim Mahallesi 1.etap plan notları şöyle; 

• Ticaret + Konut alanlarında; konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, müze v.b. kültürel tesis alanları, ticaret, ofis, büro, lokanta, gazino, çarşı çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları yapılabilir. Bu işlevler bir arada kullanılabileceği gibi, ayrı bloklar şeklinde de projelendirilebilir. Toplam emsal inşaat alanının en çok %30’u ticaret olarak ayrılabilir.

• Ancak yol boyu ticaret oluşumunu sağlamak amacıyla 25 m. ve üzeri daha geniş yol akslarından cephe alan parsellerin zemin veya bodrum katlarının yola bakan kısımlarında ticaret düzenlemesi yer alacak olup, ticaret ve konut kullanımları ayrı ayrı projelendirileceği gibi aynı katta ticaret, konut ve otopark kullanımları karma olarak da düzenlenebilir. Bu alanlarda kat yükseklikleri; konut kullanımlarında en yüksek 3,50 metreyi, ticaret kullanımlarında en yüksek 4,50 metreyi, asma katlı ticari birimler tasarlanması durumunda en yüksek 6,50 metreyi geçemez. 

• TİCK-3 Alanlarında KAKS:1.60’tır. 

• Donatı alanlarında; E:1.00, Yençok = Serbesttir.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL