İşte İstanbul Yeni Havalimanı'nın son reklam filmi

İstanbul Yeni Havalimanı'nda gelinen son durum "Havacılık sektöründe kuralları yeniden koyuyoruz” teması ile yayınlanan yeni reklam filmiyle gösterildi.

GİRİŞ 13.06.2018 16:12 GÜNCELLEME 13.06.2018 16:33

İGA'nın açıklamasına göre, Türkiye tarihinden önemli isimlere yer  verilen reklam filminde, havalimanının havacılık sektöründe kuralları yeniden  yazdığına vurgu yapılıyor. İstanbul Yeni Havalimanı'nın temel atma töreninden  günümüze kadar geçen 3,5 yıllık görüntülerin  hızlandırılmış olarak verildiği  reklam filmi, "Sahi, dünyada kuralları kim koyuyor?" söylemiyle Türk insanının  çalışkanlığına vurgu yapılıyor.

Reklam filminde, Osmanlı'dan Cumhuriyet tarihine ve bugüne kadar gelen  unutulmaz anlar ve kişiler, başarıları ile ön plana çıkarılıyor.

 

 

75 kişilik teknik ekip ve 150 kişilik oyuncu kadrosu

"Bir insan kendi ağırlığının üç katından fazlasını kaldıramaz  demişlerdi" söylemiyle Milli Halterci Naim Süleymanoğlu, "Dünyanın uzak dediği  yerden çıkan bir çocuk bilimde kuralları değiştiremezdi" ifadesiyle Nobel Ödüllü  Prof. Dr. Aziz Sancar, "Gemiler sadece suda gider" söylemiyle Fatih Sultan  Mehmet, "Tüm umudunu yitirmiş bir ülke küllerinden doğup da tüm dünyaya kafa  tutamazdı" söylemiyle Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, "Başkalarının  koyduğu kuralları hiçbir zaman kabul etmedik" söylemiyle de Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'a vurgu yapılıyor.

İlk olarak İGA’nın tüm sosyal medya mecralarında gösterilmeye başlanan  reklam filmi, hemen ardından ulusal televizyon kanallarında ve diğer online  mecralarda da yayına girdi.Sinefekt’in prodüksiyonunu üstlendiği filmin çekimi  için fotoğraf ekibi de dahil 75 kişilik teknik ekip ve 150 kişilik oyuncu kadrosu  görev aldı.

Reklam filminde aynı zamanda İGA çalışanları da yer aldı. İstanbul  Yeni Havalimanı proje sahasında terminal içi ve apron sahalarının yanı sıra Uğur  İçbak tarafından havadan helikopter ile gerçekleştirilen çekimler yaklaşık 5  günde tamamlandı.Reklam filmininın sesi, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uraz  Kaygılaroğlu olurken müziğini ise Oğuz Kaplangı besteledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL