Konut borcu olanlar dikkat! Kritik açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Konut borcunda güncelleme çalışmaları yapıyoruz, inşallah vatandaşımızı memnun edeceğiz" dedi.

GİRİŞ 29.09.2018 11:57 GÜNCELLEME 30.09.2018 10:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakan Kurum, Malatya’da Beydağ’ı Mahallesi'nde süren kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Ziyaret sırasında konuşan Bakan Kurum "Biz buradaki konutların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olarak maliyet değerini aşağı çekerek sizlere satıyoruz. Bunu da 180 ay vade ile sunuyoruz. Konut borcunda güncelleme çalışmaları yapıyoruz, inşallah vatandaşımızı memnun edeceğiz" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 13
  • FAN Gubidik 5 yıl önce Şikayet Et
    5 nufuz yaş altmış emekli kirada ihtiyacı olanlara kurada öncelik tanınmasa bir atmış senedaha kiralardayız akıl sahiplerine DUYURULUR
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    toki den ev aldım konutların yarısı dolmadı konutlar ya satılık ya kiralık gerçek ihtayaacı olanlar alsın kira yasaklansın. satanların işlemine izin verilmesin en az 5 yıl süre içinde kiraya verilmesinin ve satılmasının önüne geçilsin birde borcum azalmıyor sürekli artıyor. nasıl bitecek
    Cevapla
  • hakkaniyet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tokiden ev alıp kiraya verenler takip edilsin...muhtarlarda ikamet bilgileri var
    Cevapla
  • afyyyyyyyy 5 yıl önce Şikayet Et
    konut borcum yok . imar barışına başvurdum ama taksitlendirilirse ödeyebilirim.
    Cevapla
  • düsünen 5 yıl önce Şikayet Et
    bir öneri Konutu bir yatirm araci olmaktan lütfen cikarin. cünkü konut temel barinma ihtiyacidir. saglikli barinma imkani olmayan insanin yasam kalitesi cok düser ve mutsuz olur. hic evi olmayan vatandaslara ilk evini alirken kolaylik ve öncelik verilmeli. ikinci ücüncü ev alanlara da yüksek vergi uygulanmali.
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok dogru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle