Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, kullandığı araçla Caracas sokaklarını gezerek, "Bugün devrime destek vermek için sokağa çıkan ve Donald Trump'tan Venezuela'dan ellerini çekmesini isteyen New York halkına, Caracas'tan teşekkürlerimi gönderiyorum." mesajı verdi.

Maduro, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, eşi Cilia Flores ile birlikte kendi kullandığı araçla devlet başkanlığı sarayı Miraflores'ten çıkıp Caracas sokaklarını gezerek, halkın durumunun nasıl olduğunu görmek istediğini belirtiyor. 

Halkın, devrimi, ticari faaliyetleri ve kendi hayatını savunmak için sokakta olduğunu vurgulayan Maduro, "Ben de her zaman halkın yanındayım." ifadesini paylaşıyor. 

Maduro, videoda ayrıca "Bugün devrime destek vermek için sokağa çıkan ve Donald Trump'tan Venezuela'dan ellerini çekmesini isteyen New York halkına, Caracas'tan teşekkürlerimi gönderiyorum." mesajı veriyor. 

"Caracas sakin, sessiz" 

Maduro, yazılı mesajında ise "Caracas sokaklarında dolaşıyorum; sakin, sessiz. New York halkına Venezuela ile sokaklarda gösterdikleri dayanışma için selamlarımı gönderiyorum. Barış kazanacak." değerlendirmesinde bulundu. 

Venezuela'da muhalefet, ülkeye "insani yardım" girişi sağlamak için 23 Şubat tarihini seçerken, Kolombiya ve Brezilya sınırında güvenlik güçleri ile göstericiler arasında gerginlik yaşandı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Çiçek 24.02.2019 20:45
    ABD sizi istediği gibi kullanmak için uğraşıyor ABD daha öncede bazı ülkeleri istediğini yaptırabilmek için her darbeye her teröre destek veren bir ülkedir istediğinde dünyayı yönetmek ve güç sahibi olabilmek için yapıyor dünyaya hükmetmek fakiri ezmek kullanmak
  • ali 24.02.2019 17:00
    ülkenizi canınız pahasına koruyun ülkenizi canınız pahasına koruyun abd ye peşkeş cekmeyin ülkenizi abd gittigi her yere aclık ölüm getirdi
  • aga 24.02.2019 15:45
    Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır. Abd çok açık ve net zulm ediyor. Ben bu duruma sessiz kalamam. Dünya tavır alamaz. Filistinde bedel ödemek istemeyen dünyanın tavır almasını beklemek akılsızlıktır. Filistin, Afganistan, Irak, Suriye de zulum işlenirken ne halk nede devletler ses çıkarmadı. Sonuç sessizlik. Dünya tembel. Dünya korkak. Dünya vahşi, dünya hayvani.. biz değiştiremezsek bile en azından çalışmak zorundayız. Var mı bedel ödemek isteyen ? Varmı zülme bulaşmamış insan..?
  • Misafir 24.02.2019 15:33
    Dünyanın en büyük mafyası ABD’dir haraç vermeyen ülkeleri Ambargoyla boğar uluslararası mahkeme dediği taraflı mahkemede yargılar cezayı keser. Alacağını yine de alır.
  • cevat 24.02.2019 15:30
    yanındayız seçim ile başa gelmiş başkan. abd denilen terör elebaşısına karşı ülkeyi savunmaya devam et
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek