MÜSİAD’dan Mehmetçik için cami

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için cami inşa etti. Cami haftaya açılacak.

MÜSİAD’dan Mehmetçik için cami
MÜSİAD’dan Mehmetçik için cami
GİRİŞ 08.06.2019 16:34 GÜNCELLEME 08.06.2019 16:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için cami inşa etti. MÜSİAD açıklamasına göre, MÜSİAD, Türkiye’nin kalkınması, bölgesinde huzurun sağlanması ve toplumsal barışın hakim kılınması adına yurt içi ve yurt dışında birçok yardım kampanyası ve sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atmaya devam ediyor.

HAFTAYA İBADETE AÇILACAK

Başta Diyarbakır, Bingöl, Şırnak ve Mardin olmak üzere, Türkiye’nin yakın döneminde terör örgütü PKK’nın eylemlerine sıkça maruz kalan bölgelerde, terör örgütünün haince davranışlarıyla zedelenen kardeşlik hukukunun yeniden tahkim edilmesi adına birçok projeye imza atan MÜSİAD, son olarak Kopuzlar Vakfı iş birliğinde, ülkedeki barışın ve huzurun güvencesi Mehmetçikler için askeri kışla içerisinde cami açılışı gerçekleştiriyor. Bu bağlamda, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Komando Camii inşa edildi. Selçuklu klasik yapı mimarisi ve Türklerin kullandığı sekizgen taş yapı formatında dizayn edilen caminin açılışı 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

YORUMLAR 10
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah ne güzel bu günleride gördük. İnşallah dahada iyi günler görürüz. İnşallah nice müslüman mümin nesiller yetiştiririz bu topraklarda.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc. yaptıranlardan ve emeği geçenlerden razı olsun.
    Cevapla
  • kizilelma 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsn keske her karakolumuzda olsa.
    Cevapla
  • chpkk 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • TUŞPALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun ama birazda tasarıma önem verelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle