Kraliçe 2'nci Elizabeth kararını verdi! Satıyor...

İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in Malta'daki eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euroya (40 milyon TL) satışa çıkarıldı.

Kraliçe 2'nci Elizabeth kararını verdi! Satıyor...
Kraliçe 2'nci Elizabeth kararını verdi! Satıyor...
GİRİŞ 12.06.2019 09:57 GÜNCELLEME 12.06.2019 10:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'da bulunan mal varlığını 6 milyon euroya satıyor. Malta'nın başkenti Valletta yakınlarındaki villa, Kraliçe'nin İngiltere dışında evi olarak nitelediği tek yerdi.

 

 

Kraliçe, eşi Prens Philip'in Malta'da deniz subayı olarak görev yaptığı 1949-1951 yılları arasında burada yaşamıştı.

Villa, daha sonraki yıllarda bakıma muhtaç hale geldi.

 

 

KRALİÇE: BURASI BENİM İÇİN HEP ÖZEL KALACAK

Lüks bir emlak şirketinin verdiği ilanda, Kraliçe'nin villası "Kayda geçmiş büyük bir tarihi değere sahip, Palazzo mimarisindeki muhteşem bir konut" olarak nitelendi.

İlanda, 1.560 metre karelik yüksek tavanlı ve dayanıklı evde, konuk ve hizmetçiler için ayrılmış çok sayıda alan olduğu belirtildi.

Kraliçe 2. Elizabeth ve Prens Phillip çifti, evliliğinin ilk yıllarında, Kraliçe'nin taç giyme töreninden de önce bu evde konaklamaya başlamıştı.

Kraliçe, ilk olarak Prens Philip'in amcasının kiraladığı bu evde güzel anıları olduğunu daha önce de söylemiş, 2015'te Malta'ya ziyaretinde "Burası benim için hep özel kalacak" demişti.

YORUMLAR 2
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun zalim büyük britanya birleşik krallık devleti. Elbet bir gün hesap günü gelecek inşaAllah. İslam'a ve Müslümanlara düşmanlık neymiş göreceksiniz. Allah cc tek hesap gününün sahibidir.
    Cevapla
  • İsm@il 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay vay vay bu kralıyet ailesinin somurmedigi bır kıta varmı hala işgaldeler
    Cevapla