Dev projeler görücüye çıkıyor!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, Çarşamba günü Ankara’da başlıyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ile 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin son hali ve dev projeler, 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda görücüye çıkacak

Dev projeler görücüye çıkıyor!
Dev projeler görücüye çıkıyor!
GİRİŞ 07.10.2019 16:19 GÜNCELLEME 14.10.2019 16:10

Asya ve Avrupa'yı birleştiren özel coğrafi konumu ve son dönemde gerçekleştirilen dev ulaştırma projeleri ile Türkiye, dünyanın markajında! Bu kapsamda her sene dünya ülkeleri tarafından merakla takip edilen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, "Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor" mottosu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan'ın himayelerinde, 9-11 Ekim'de, Ankara'da, ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

 

 

Türkiye'nin mega projelerinin yer alacağı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ile 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi gibi mega projelerin son halinin paylaşılacağı fuar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından açılacak.

Yurtdışı ve yurt içinden önemli projelerin lansman sunumları ile yeni teknolojilerin tanıtılacağı 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.