Bakan Karaismailoğlu: 10,25 km'lik Hasdal-Başakşehir kesiminde sona yaklaştık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin 8669 kişiye istihdam sağlayan 10,25 km'lik Hasdal-Başakşehir kesiminde sona yaklaştık! Dünyanın en uzun dört şeritli otoyol tünelleri, akıllı ulaşım sistemlerine sahip KMO ile, Marmara bölgesinin ulaşımını hızlı ve konforlu hale getiriyoruz." dedi.

GİRİŞ 09.11.2020 13:37 GÜNCELLEME 09.11.2020 14:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde son aşamalara yaklaşıldığını ve Hasdal-Başakşehir kesiminin bitmek üzere olduğunu açıkladı.

 

 

Bakan Karaismailoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin 8669 kişiye istihdam sağlayan 10,25 km'lik Hasdal-Başakşehir kesiminde sona yaklaştık! Dünyanın en uzun dört şeritli otoyol tünelleri, akıllı ulaşım sistemlerine sahip KMO ile, Marmara bölgesinin ulaşımını hızlı ve konforlu hale getiriyoruz." dedi.

Bakan Karaismailoğlu'nun açıklaması şöyle:

 

 

YORUMLAR 5
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar pahalı ki ancak zengine yarar, millete değil!
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Alt yapı ve üst yapı iyi güzel, biz bunlardan fazlasıyla memnun olduk, ama artık millet bazı şeylerin farkına iyiden iyiye vardı, ak parti seçmeni dahil, bize yüksek düzeyde teknoloji, küresel ölçekte firmalar ve büyük çaplı fabrikaların lazım geldiğini çok iyi anladık, bu sebeple böyle haberler duymak istiyoruz.
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapacağınız kadar keşke biraz kentsel dönüşüme de el atsanız
    Cevapla
  • GelecekLinux 3 yıl önce Şikayet Et
    yakın zamanda Elektrikli araçlar bu yollarda boy gösterecek (yağ gibi akıp gidecek) Türkiye'mize hiç bir masraf çok değil, eskiden batı domuzları çalıyordu emeklerimizi şimdi altyapıya gidiyor onbinlerce insan ekmek yiyor
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok para , yeni yollar aşırı pahalı. Artık sevinmiyoruz.
    Cevapla