Türkiye'nin en yüksek viyadüğü olacak! Konya-Antalya arası 2,5 saate iniyor

İnşası süren, Türkiye'nin en yüksek ayaklı viyadüğü olacak Eğiste Viyadüğü tamamlandığında Konya-Antalya arasında ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Türkiye'nin en yüksek viyadüğü olacak! Konya-Antalya arası 2,5 saate iniyor
Türkiye'nin en yüksek viyadüğü olacak! Konya-Antalya arası 2,5 saate iniyor
GİRİŞ 10.02.2021 16:17 GÜNCELLEME 10.02.2021 16:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin 20 yılda yüksek teknoloji ile üretilen otoyol ve köprülerine her geçen gün yenileri ekleniyor.

Şehirler arası ulaşımda hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlayan bu ulaşım seferberliğine katkıda bulunacak Eğiste Viyadüğü inşasında sona yaklaşıldı.

KONYA-ANTALYA ARASI...

Konya-Antalya arasını 2 saat 15 dakikaya düşürecek güzergahta yapımı süren ve Türkiye'nin prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Eğiste Viyadüğü'nde köprü imalatı sürüyor

YÜZDE 98'İ TAMAMLANDI

Konya-Hadim-Taşkent ile Karaman'ın Sarıveliler-Başyayla-Ermenek ilçelerini birbirine bağlayan Hadim Devlet Yolu'nda yapılan projede, köprü ayaklarında temel beton imalatları tamamlanarak elevasyon yapım çalışmaları yüzde 98 oranında bitirildi.

4 BİN 400 METRE UZUNLUĞUNDA

Eğiste Deresi geçişinde halihazırda kullanılan yolda yapımı devam eden viyadük, 4 bin 400 metre uzunluğundaki kesiminin yüzde 8 olan boyuna eğimi yüzde 2,30 mertebesine düşürecek.

YORUMLAR 17
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye yol yapıyorsunuz?! Oraya şöyle devasal bir heykel dikin Kemal denen zata da açılışını yaptırın. Hey büyük Reis Allahım sana uzun ömürler versin durmak yok yola devam tabiki Reisle birlikte.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun devletimizden başkanımızdan o bölgenin insanı çok çileler çekti o yüzden yollardan
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık bitirin yılan hikayesine döndü.
    Cevapla
  • İhsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet antalya yolu değil alanya yolu Antalyaya uzak yol
    Cevapla
  • Ziyareta 3 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu 'nun Türkiyeye kazığıdır: Başbakan olduğu dönemde kuş uçmaz kervan geçmez yerlere sırf memleketi olduğu için devlete milyarca dolar boşa para harcatmıştır.
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka o bölgede Hadim, Taşkent, Ermenek, Sarıveliler, Alanya var , buraların bağlantıları var, ticareti var, turizmi var,nakliyesi var en önemlisi bölgenin gelişmesi için olması gereken bir yatırım. oranın insanları nerenin vatandaşı..o zaman hiçbir politikacı kendi bölgesine yatirim yapmasın..ne kadar boş yorum birde para saymayı öğrenmeni tavsiye ederim.. milyarlarca dolar ne demek otoban yapılsa gene o paraları hacayamazsin.. göçü önleyecek en önemli şey bölgenin gelişmesi oda ulaşım ve iletişimden geçiyor
    Cevapla
  • İhsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum Hadime gidip gelirken de aynen böyle söylenmiştim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle