Terör mağdurlarına üç farklı ev alternatifi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terörden temizlenmiş ilçelerdeki vatandaşlara farklı ev seçenekleri sunacaklarını söyledi.

Terör mağdurlarına üç farklı ev alternatifi
Terör mağdurlarına üç farklı ev alternatifi
GİRİŞ 18.06.2016 13:36 GÜNCELLEME 18.06.2016 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanlığı'na bağlı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün bundan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam edeceğini kaydetti.

Terör örgütünden temizlenen ilçelerde yürütülen faaliyetlere ilişkin de değerlendirmede bulunan Özhaseki mağdur vatandaşlara birkaç alternatif sunulacağını vurguladı.

Özhaseki, "Eskiden eviniz vardı ve teröristler yıktılarsa, o evin bedelini biz devlet olarak veriyoruz. İkinci olarak, çevrede yaptırdığımız 2+1, 3+1 güzel evler var. Takas edelim" dedi. Özhaseki, bu seçeneklerin dışında vatandaşlara Mardin'den, Şanlıurfa'dan hatta İstanbul'dan ev verebileceklerini kaydetti. İnşaat sektörünü canlandıracak birçok düşünceleri bulunduğunu belirten Özhaseki, "Ama burası da müteahhitlik bakanlığı değil. Bundan sonra da olmayacak" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • nnn 7 yıl önce Şikayet Et
    normal vatandaş ne olacak hani vergisini ödeyen elektriği ödeyen devletine bağlı vatandaşa ne olacak ev sahibiyle mahkemelik olmaya devam mı edecek garip tamam yap yapda normal sana bağlı vatandaşınada yap be.
    Cevapla
  • mustafa k 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbul ne alaka azdilar zaten
    Cevapla