2B sorunu olan evlerin tapuları dağıtıldı

Yavuztürk Mahallesi'nde 28 yıldır 2B sorunu olan evlerin tapu dağıtımı gerçekleştirildi.

2B sorunu olan evlerin tapuları dağıtıldı
2B sorunu olan evlerin tapuları dağıtıldı
GİRİŞ 30.06.2016 09:17 GÜNCELLEME 30.06.2016 09:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, 2B sorunu olan taşınmazların tapuları hak sahiplerine ulaştırıldı.

Yavuztürk Mahallesi'nde 28 yıldır 2B sorunu olan evlerin tapu dağıtımı ile yapımı tamamlanan Yavuztürk Fatih Camisi'nin açılış töreni düzenlenen iftar programıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada, 2B'li olan evlerin tamamının tapusunu vermek için ekip olarak yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve bütün hak sahiplerine tapularını verecelerini belirtti.

TAPULAR VERİLDİ

Yavuztürk'ün tapu sorununun iftar sofrasında son bulmasının kendisi için büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Türkmen, "Bugün iftar programımızda sadece 2B sorunu olan evlerimizin tapusunu dağıtmayacağız. Aynı zamanda bugün bir buçuk yıl önce temelini atıp inşaatına başladığımız ve ismini de tarihten alan Yavuztürk Fatih Camisi'nin açılışını yapacağız. Üsküdar’da 2B alanına girip de tapusunu alamayan hiçbir vatandaşımız kalmayacaktır. Tapuları kısım kısım dağıtmamızın sebebi birtakım bürokratik işlemlerin olmasıdır. Bu süreçler tamamlandıkça tapuları hak sahiplerine dağıtacağız" dedi. Konuşmaların ardından hak sahiplerine tapuları verildi.

YORUMLAR 1
  • SALİH 7 yıl önce Şikayet Et
    Darısı Ümraniye Kazım Karabekir mahallesine
    Cevapla