Emlak Konut Batışehir Evleri’nde son daireler!

240 ay vadeli kampanya en çok Batışehir'i hareketlendirdi.

Emlak Konut Batışehir Evleri’nde son daireler!
Emlak Konut Batışehir Evleri’nde son daireler!
GİRİŞ 07.02.2017 13:07 GÜNCELLEME 07.02.2017 13:07

TOKİ kuruluşu Emlak Konut G.Y.O, Batışehir projesi Avrupa'nın en büyük projelerinden biri olup adeta şehrin içine kurulan yepyeni bir şehir görüntüsü ile satış rekoru kırıyor.

Güney kısmı alışveriş, rezidans ve ofis hayatına; kuzey kısmı ise kendi avlusu ve yaşantısını oluşturan konutlara ayrılan proje, farklı fonksiyonlarıyla, farklı metrekareleriyle hayat tarzına göre seçilebilecek yaşam alanlarına sahip.  

Batışehir'de yaşayanlara 100.000m2 açık ve yeşil alan sunuluyor.

5000m2 büyüklüğündeki su alanlarıyla Batışehir'de suyla iç içe bir hayat alıcılarını bekliyor. Batı Aktif, Batışehir'de stres atmak isteyenlerin favori mekanı. Kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, squash, basketbol, mini golf ve voleybol sahalarıyla Batı Aktif, sağlıklı ve aktif bir yaşamın kapılarını Batışehirliler'e ardına kadar açıyor.

Batışehir'in su dünyasında Suda Park'a özel bir yer ayrılıyor. Yansıtma havuzdan oluşan harika su parkının altında fitness, soyunma odaları ve kafeterya bulunuyor. Suda Park'ın iç kısmı büyük panoromik cam cephesiyle misafirlerini dışarıdaki manzaradan koparmadan ağırlıyor. Suda Park'ın üzerindeki eğimli yeşil alan ise açık havuzda serinleyenlere 3 boyutlu nefis bir manzara sağlıyor. Projenin içinde bulunan Batı Koleji ise 40 derslikden oluşup orta eğitim düzeyinde eğitim veriyor.

ÖDEME KOŞULLARI

%5 peşinat ödeyerek  ; 20 yıl 0.79 vade farkı ile, 10 yıl 0.45 vade farkı ile  ve  5 yıl sıfır vade farkı ile  farklı ödeme seçenekleri ile kira öder gibi ev sahibi olma olanakları sunuyor.        

 İrtibat telefonu: 0212-809-20-25