Emlak Konut'tan Galatasaray arazilerine dev proje

Emlak Konut GYO, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerinde proje geliştirmek üzere imzayı attı

Emlak Konut'tan Galatasaray arazilerine dev proje
Emlak Konut'tan Galatasaray arazilerine dev proje
GİRİŞ 29.06.2016 13:33 GÜNCELLEME 29.06.2016 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ ile Galatasaray Spor Kulübü Derneği arasında Florya ve Riva arsaları üzerinde proje geliştirmek amacıyla protokol imzalandığı bildirildi.

Emlak Konut GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü Derneği arasında, İstanbul İli Bakırköy İlçesi Florya Mahallesinde 22 bin 627,00 metrekare yüz ölçümlü ve İstanbul İli Beykoz İlçesi Riva Mahallesinde 1 milyon 76 bin 22,18 metrekare yüz ölçümlü arsalar üzerinde, bugün birlikte proje geliştirmek maksadıyla protokol imzalanmıştır. " bilgilerine yer verildi.

Açıklamanın ardından Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin fiyatı, yüzde 10,3 artışla 22,00 liraya yükselirken, hızlı yükseliş nedeniyle işlem sırasında otomatik devre kesici uygulaması başladı. Galatasaray hisselerinin, Borsa İstanbul'da sürekli işlemlere verilen öğle arasından sonra tekrar işlem görmeye başlaması bekleniyor. Emlak Konut GYO hisseleri ise günün ilk yarısını yatay bir seyirle 2,83 liradan tamamladı.

YORUMLAR 1
  • Yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Desene dursun zengin oldu
    Cevapla