Akıncı Üssü ile ilgili flaş karar!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bir TV kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Akıncı Üssü ile ilgili flaş karar!
Akıncı Üssü ile ilgili flaş karar!
GİRİŞ 12.08.2016 12:08 GÜNCELLEME 12.08.2016 12:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

TSK'dan 151'i general ve amiral olmak üzere 3 bin 185 askerin ihraç edildiğini belirten Bakan Işık'ın İstanbul ve Ankara'daki askeri kışlaların 15 Eylül'e kadar taşınacağını söyledi. Bakan Işık, darbe girişiminin üssü olan Akıncı Üssü'nün ise demokrasi parkı olacağını dile getirdi.

AKINCI ÜSSÜ DEMOKRASİ PARKI OLUYOR

Bakan Işık, asgari birliklerin taşınmasına ilişkin şunları söyledi: "Önümüzdeki bir ay içinde bunları tamamlamayı hedefliyoruz. Eylül'ün 15'ine kadar Ankara ve İstanbul'daki birliklerin taşınmasını hedefliyoruz. Çalışmalar sürüyor, planlama yapıldı. Bazı birlikler 10 gün, bazıları 20 gün, bazılar bir ay içinde taşınacak. Bu alanlar halkın kullanımına ve kamuya sunulacak. Akıncılar'da Demokrasi Parkı yapılması konusunda irade var. 

YORUMLAR 11
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam yakında imara açarsınız.yeni rant kapısı.şimdiden sıraya girmiştirler.
    Cevapla
  • Görünen Köy 7 yıl önce Şikayet Et
    Ordumuzun onur ve itibarı yerlebir. Kimse dost yaklaşım sergilemiyor. Askerlik hizmetini kimlere, nerede yaptıracağız? Ülkemizi hangi millet askeri koruyacak? Mülkiyeti ve tasarruf hakları elinde olan milli değerleri koruma yeteneğin kalmazsa, düşman anında çöreklenir ve hepsini sahiplenir. Biz de esir ve köle yapılırsak ne ezan sesi ne bayrak ne de millet kalır.
    Cevapla
  • bay x 7 yıl önce Şikayet Et
    tmm
    Cevapla
  • Vicdan Kalp Beyin 7 yıl önce Şikayet Et
    TSK veya diğer devlet kadroları doldurulurken, uyarılara kulak verilmezken, gereği yapılmazken uyuyup dururken......Her askeri arazi şimdi rantçıların iştahını iyi kabarttı. Her bir siyasetçimiz ve otoritemiz biliyordu. Anında nedense hemen FETÖ damgası vuruldu. Demokrasiyi katlederek demokrasi yapılmaz. Acele işe şeytan karışırmış. Öfkemizi kontrol altına almalıyız. Savaşlar ve salgın hastalıklar hep sömürü düzenidir. Biz bize gerekliyiz.
    Cevapla
  • TUFAN 7 yıl önce Şikayet Et
    karne rumuzlu kardeşime ve bize hadiiiiiiiiii iyi derslerr
    Cevapla
  • Karne 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlara ve özellikle seçmenlere ağır bir karne verildi. Şimdi hepimiz derslerimizi gerektiği önemde yapacağız ve gelecek sınavda daha başarılı olacağız. Sınıfta kalmak çok kolay. Sınıfı geçmek çok zor. Hadi kolay gelsin.
    Cevapla
  • Hakikat 7 yıl önce Şikayet Et
    sokağa çıkan tankları silah araç ve gereci orduya vermeyip,cezalandırın ve müzeye koyun.akıncı üssü park olarak düşünülüyorsa bence uyar.15 temmuz 2016'da ki rezalet girişimde ne olup bittiğinin canlı tanığı olsunlar.Alemi ibret için kendi askerinin nasılda kendi halkına kurşun sıktığını,katlettiğini allah rızası için sonraki kuşaklarda bilmelidir.Yaşım kırk oldu 60 ve 12 eylül darbeleri hakkında bir şey bildiğimiz yok.Kulaktan dolma bilgiler işte.
    Cevapla
  • savaşcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Askeri üs değil bize atom bombası gerek.Askeri üsler zaten külliyen devletin sırtında kambur .Özel ordu kurulması en hayırlısı.En azından parasıyla askerlik yapıp vatan haini olacağına hem özel ordu hem paralı asker daha hayırlı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle