Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin ücretini açıkladı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, daha önce, Avrasya Tüneli için ilk başlarda farklı bir ücret uygulanacağını söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün o ücreti açıkladı.

Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin ücretini açıkladı
Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin ücretini açıkladı
GİRİŞ 20.12.2016 15:27 GÜNCELLEME 20.12.2016 19:00
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

İstanbul'un iki yakası Avrasya Tüneli ile 5. kez birbirine bağlandı. Tünelle ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise geçiş ücretinin ne olacağı idi. Cevap, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un iki yakasını deniz altından bağlayan Avrasya Tüneli'nin açılışında konuştu. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, Avrasya Tüneli'nin yılbaşına kadar olan ücretini açıkladı.

AVRASYA TÜNELİ'NİN ÜCRETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

''Kardeşlerim yılbaşına kadar buranın ücreti 15 TL olsun. Sayın Başbakan yanlış yapmıyoruz değil mi? Yılbaşına kadar 15 liradan ve TL olarak o güne kadar bu geçişler yapılacak''

Öte yandan tünelden geçen araçlardaki yolcular için ücret alınmayacak.

YORUMLAR 116
  • DES 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun . Aynen sözlerinizi etkili ,Kılıcınızı keskin eylesin Rabbim Diz çöktüremiyecekler .
    Cevapla
  • Tebaa 7 yıl önce Şikayet Et
    ReiS SIZ ülkemize kaliteli hizmetler sundukça yedi düvel ve içerdeki hain uzantılarıda boş durmuyor.Milletin devletin menfaatine yaptığınız her işi baltalamaya çalışıyorlar.Tetik çekip masum insanları öldürmek mi yoksa KALITELI HIZMETLER verip insanların HAYIR DUASINI almak mı?Siz dünyaya ALLAHIN izniyle bir çok değerin ne anlama geldiğini defalarca gösterdiniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.Bu MILLET VE DEVLET buna sahiddir.
    Cevapla
  • 15 temmuz ruhu 7 yıl önce Şikayet Et
    15 tl ye pahali diyen arkadaslar yapmayin yenikapidan goztepeye kopru kullanarak gecsen ne kadar yakit harcarsiniz bi dusunun sonra konusun
    Cevapla
  • Dert Etmeyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Yap-İşlet-Devret. En güzeli. Niye devlet benim paramla yapsın ki. Kullananlar ödesin işte. Kullanmayacaksan da neyi dert ediyorsun :)
    Cevapla
  • trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    yol su elektrik devletten olmali halka hizmet hakka ibadettir. zaten halk bire iki vergi veriyor
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    sen hangi rüyada yaşıyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle