Adin Murat Dalkılıç’la bayram edecek

Alternatif turizm sektöründe her geçen gün sektörün amiral gemisi haline Adin Beach Hotel, Kurban Bayramını’ da boş geçmiyor.

Adin Murat Dalkılıç’la bayram edecek
Adin Murat Dalkılıç’la bayram edecek
GİRİŞ 19.08.2015 15:18 GÜNCELLEME 19.08.2015 15:18

Geçtiğimiz Ramazan Bayramında geleneksel Ramazan aktivitelerini Kutsi konseriyle taçlandıran otel, bu bayram ise Türk Pop Müziğinin son dönemlerdeki en popüler isimlerinden bir tanesi olan Murat Dalkılıç konseri ile misafirlerini karşılıyor. 

Konser Bayramın 3. Günü 

Bayrama uzun bir süre olmasına karşın elini çabuk tutan Adin Beach Hotel yönetimi, Kurban Bayram’ ının üçüncü günü geniş çim sahasında bu defa Murat Dalkılıç’ ı ağırlayacak. Bayramın ilk iki günü yerel sanatçıların yer alacağı bayram etkinlikleri misafirlerine unutulmaz bir bayram daha yaşatmayı planlayan Adin Hotel, bayram hazırlıklarını tüm hızla sürdürüyor. Konuyla alakalı soruları yanıtlayan Adin Beach Hotel

Genel Müdürü Sayın Selim Soylu konunun sadece bir konserden ibaret olmadığını, insanlara iyi isimlerle iyi hizmet vermenin Adin Hotel için bir kurumsal idea olduğunu belirttikten sonra sözlerine şu şekilde devam etti: “ Bizler Adin Beach Hotel ailesi olarak sadece yönetim ve çalışanlardan kurulan bir ekip değiliz, bizler misafirlerimizle birlikte büyük bir aileyiz. Bu yaklaşımla Adin ailesinin bir parçası olan misafirlerimiz geldiklerinde beklentilerinden daha iyi bir tatil geçirsinler istiyoruz.  

Adin Hotel’ de sürekli bir aktivite bir etkinlik mevcuttur, lakin bayramlarda bunlara yenilerini ekliyoruz. Ayrıca bayramın birinci ve ikinci günü iki sanatçı daha tesisimizde konser verecek üçüncü gün ise Murat Dalkılıç sahneye çıkacak. Artık bilindiği üzere konserlerimizi çim sahamızda yapıyoruz. Oldukça geniş bir alanda ikramlarımız oluyor, ortamı şık masalarla donatıyoruz. Misafirlerimiz hem eğleniyor hem de rahat, nezih bir atmosferde konseri dinliyor. “ dedi. 

Kurban Bayramında Talep Çok Yoğun

Bayrama uzun bir süre olmasına karşılık tatilcilerin Kurban bayramı için şimdiden yerini ayırtmaya başladığını ve yerli turizmde çok ciddi bir hareketlilik olduğunu belirten Adin Beach Hotel Satış & Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu sözlerine şu şekilde devam etti:

“ Bu yıl gerek tesisimiz gerekse yerli turizm sektörü açısından oldukça hareketli geçiyor. Çünkü artık Türk insanı da bayramda bir yerlere tatile gitmek istiyor ve gittiği yer de kaliteli vakit geçirmek istiyor. Biz de kaliteli hizmet ve başarılı aktiviteler sunduğumuzdan Adin Hotel’ e ciddi bir talep var. Yeni Adin’ de ilk sezonumuz olsa da sanırım Ramazan Bayramı aktivitelerinin başarısı bizim için ciddi bir referans oldu. Bu başarının geri bildirimini şimdi çok daha somut verilerle alıyoruz. Kurban bayramına %100 doluluk ile gireceğimizi tahmin ediyorum. Zaten bayram için elimizdeki odaların büyük bir bölümünü doldurmuş durumdayız.” Dedi.