Adin Hotel erken rezervasyon avantajları

Alternatif turizmin önemli markası Adin Beach Hotel, başarılı geçen 2015 sezonunun ardından 2016 erken rezervasyon alımlarına başladı.

Adin Hotel erken rezervasyon avantajları
Adin Hotel erken rezervasyon avantajları
GİRİŞ 13.01.2016 15:34 GÜNCELLEME 13.01.2016 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Fiyat listesini açıklayarak rezervasyonları almaya başlayan Adin Beach Hotel, kapılarını Nisan ayında misafirlerine açmayı planlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu şunlara değindi; “Geçen sezon tesisimizi,  inşaat nedeniyle bu seneye oranla biraz daha geç açmıştık.  Lakin bu sene 2016 Erken Rezervasyon fiyatlarımızı daha erken açıkladık ve otelimizi daha erken bir tarihte açacağız. Bunun sonucunda tesisimiz çok daha erken dolacaktır. Bu sebeple tatilini Adin Hotel’ de geçirmeyi düşünen herkesi biraz acele etmeye davet ediyorum.” dedi. 

Fiyat bandı hakkında düşünceleri sorulan Sayın Soylu “ fiyatlarımız yüksek ya da alçak demek doğru olmaz. Her tesisinin ve her hizmetin bir ederi vardır. Adin Hotel, geçen sezon misafirlerimizin gördüğü üzere oldukça iyi hizmet ve farklı seçenekler sunan bir tesis. Fiyatlarımızı bu kalitenin karşılığı olarak belirledik” dedi.  

Talepler Oldukça Yüksek  

Erken rezervasyon döneminin yavaş yavaş gelmesiyle birlikte gerek yerli gerek yabancı turizm sektöründe hareketlenmelerde başladı. Bir yandan eksik gördükleri yerleri gideren tesisler bir yandan da 2016 sezonu için satışlara başladı.

Bu kapsamda bazı kısımlarında inşaat işleri süregiderken diğer yandan satışlar için çalışmaya devam eden Adin Beach Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu tesisle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Bu sezon erken yol aldıklarını ve bunun neticesinde tesisi daha erken açacaklarını belirten Sayın Topçu “ geçen sezon Keykubat Plajında aqua park olmaması gibi bazı eksiklikler vardı, 2015’ de misafirlerimizin talep ettikleri eksikleri hızlıca gideriyoruz, bu değişiklikleri de yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Öte yandan fiyatlarımızı henüz açıkladık ve oldukça geri dönüşler almaya başladık. Bu durum bizim geçen sene doğru işler yaptığımızın bir yansıması” şeklinde konuştu.   

YORUMLAR 1
  • Fatma avcı 8 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyiyle mükemmel bir tesis.2015 sezonunda konakladım. Şimdiye kadar gittiğim en iyi alternatif turizm oteli. Kesinlikle En büyük avantajı İse bay bayan ve mix plajları olması.2016 da görüşmek üzere Adin
    Cevapla