Efsane otel geri dönüyor!

Club Hotel Karaburun Genel Müdürü “2008’in Aralık ayında geçici bir süre için ara vermek zorunda kaldığımız yuvamıza tekrar kavuştuk.

Efsane otel geri dönüyor!
Efsane otel geri dönüyor!
GİRİŞ 05.04.2016 12:09 GÜNCELLEME 05.04.2016 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siz Değerli Dostlarımızla, yine beraber olma şerefine nail olacağımız için mutluyuz. Yıllarca bir Aile olarak sizlerle beraber olduk. İnşallah 1 Mayıs 2016 tarihinde sizlerle tekrar bir araya geleceğiz. Yuvaya Dönüşümüzün mutluluğunu beraber yaşamak için herkesi otelimize rezervasyon yaptırmaya davet ediyoruz...” dedi ve ekledi;

“Misafirlerimizin rahatı için A’dan Z’ye yenilenen otelimiz, 260 otel odamız ve yemyeşil bir bahçe içerisinde sıralanan 68 Aile Odamız ile misafirlerimizin huzurlu bir tatil geçirmesini arzuluyoruz.  Kaliteli, konforlu ve huzurlu odalarımız sizleri bekliyor. Flora odalarımızı tercih eden tüm misafirler portakal ağaçlarının mis kokan çiçekleri ile Alanya’nın tertemiz havasında tatillerini yaşayacaklar. Bu odalarda kalan misafirler bahçeli bir evde yaşamanın rahatlığını çocukları ile doyasıya yaşayacaklar. Otelimiz Alkolsüz Aile Oteli olup, deniz sıfır olup, bay ve bayanlar için havuzlarımız ayrıdır.

Otelimiz içerisinde bayanlar için etrafı yüksek bir şekilde çevrili, üzeri açık 2000 m2 üzerine kurulmuş özel kompleks yer almaktadır. Kompleks içerisinde Aquaparklı 2 adet tatlı su havuzu, 1 adet deniz suyu havuzu ve 00 – 06 yaş arası çocuklar içinde 2 adet tatlı su havuzu yer almaktadır. 07 -12 yaş arası çocuklar için aquaparklı bir adet tatlı su havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kompleks içerisinde güneşlenme terası, 2 adet aquapark, Türk hamamı, sauna, fitnesscenter, kuaför, güzellik merkezleri, çocuk uyutma odası ve mescit yer almaktadır.

Aile havuzlarında mini havuz, sauna, duş, wc imkânı sunuyoruz. Eşiniz ve çocuklarınızla birlikte havuza girme imkânı sunduğumuz mekânımızda rezervasyon yaptırıp ailecek unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. 

“İlk gelişinizde Misafirimiz, ikinci gelişinizde Ev Sahibi olacağınız Club Hotel Karaburun 1 MAYIS İTİBARİYLE SİZLERLE…….”

 

YORUMLAR 1
  • soru işareti 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizde gitmek isteriz ama nerdeeee, pahalıdır bu oteller
    Cevapla