2.5 milyon turist beklentisine Rusya'dan cevap

Türkiye'nin bu yıl 2.5 milyon Rus turist beklediği haberleri üzerine Rusya tarafından açıklama geldi.

2.5 milyon turist beklentisine Rusya'dan cevap
2.5 milyon turist beklentisine Rusya'dan cevap
GİRİŞ 06.04.2016 10:52 GÜNCELLEME 06.04.2016 10:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya Federasyonu Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Andrey Gavrilov, "Rossiyskaya Sluzhba Novostey"e yaptığı açıklamalarda, "Onlar Rus turistlere ilişkin dikkatsizce hesaplamalar yapıyorlar" ifadesini kullandı.

Gruplara yasak var!

Gavrilov, eskiden Rusya'dan milyonlarca turistin Türkiye'ye tur operatörlerinden satın aldıkları charter seferleri ile gittiğini hatırlatarak, "Şu anda Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın önerileri mevcut, bu öneriler sektör için Türkiye'nin turizm merkezlerine turist gruplarının gönderilmesini yasaklıyor. Bunun yanı sıra bireysel turistlerin sayısının 2,5 milyona ulaşması ihtimali de çok düşük" dedi.

Avrupalı turistlerin Ankara'nın tüm çabalarına rağmen Türkiye'de tatil yapmaya karar vermelerinin zor olduğunu belirten Gavrilov, "Şu an oluşan durumda onlar ne derece güvenliği sağlayabilirler bilmiyorum. Avrupalılar bu duruma çok hassas yaklaşıyorlar" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • yon 8 yıl önce Şikayet Et
    aktarmalı gelsınler
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    defolun gelmeyin biz gideriz allahın izni ile tatile biz bize yeteriz araplar hepsi gelicek müslümanın müslümandan başka dostu yok bunu müslümanlar birlik olup onların yalanına fitnelerine kimse kanmasın yeterki otelleri arap turistlere göre uygun hale getirirseler aç ruslardan çok daha güzel geçer bu yaz turizm için yeterki reklamı iyi yapsınlar
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    :) sen suriye ye girme o teröristlerde senin halkına saldırmasın ? ne işin var senin orada ????
    Cevapla