Adin’den örnek etkinlik

Adin Hotel, Orman İşletme Müdürlüğü’nün rehberliğinde geniş çaplı bir ağaç dikme etkinliği düzenleyerek yeşile olan sevgisini gösterdi.

Adin’den örnek etkinlik
Adin’den örnek etkinlik
GİRİŞ 18.04.2016 11:20 GÜNCELLEME 18.04.2016 11:20

Alternatif turizm sektörünün öncü oteli Adin Beach Hotel, verdiği hizmet ve sunduğu eşsiz imkânların yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Adin Hotel, Orman İşletme Müdürlüğü’nün de aracılığıyla 12 Nisan’da geniş çaplı bir Ağaç Dikme Etkinliği düzenledi. Orman İşletme Müdürlüğü’nün rehberliğinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda otel yöneticisi ve otel çalışanları katıldı. Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, her bireyin ve kurumun doğaya saygı göstermesinin önemine dikkat çekti. “Adin Hotel olarak ağaç dikerek, doğanın bize sunduğu imkânlara küçük bir teşekkür ettik” diyen Soylu, “Yeşili sevmek ve doğayı korumak bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin bir borcudur” dedi.

“YENİ SEZONA İDDİALI BİR GİRİŞ YAPTIK”

Otelin genel durumu ile ilgili de bilgi veren Soylu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Alternatif turizm sektöründe öncü bir otel olmak bazı sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Sektöre örnek olacak uygulamalarda bulunmak Adin Hotel’in amaçlarından bir tanesi. Bizler de hem doğaya saygımızı göstermek ve sektöre örnek olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.

Adin Hotel, sunduğu ayrıcalıklarla bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda da adından sıkça söz ettirmeye devam edecek. Yeni sezona büyük bir hazırlık yaptık ve otelimizin kapısını 15 Nisan’da değerli misafirlerimize açtık. Otelimizde konaklarken misafirlerimizi gülerken görmek yaptığımız çalışmaların en büyük amacıdır.”