Adin Beach Hotel açılısını yaptı

Adin Beach Hotel açılısını Yeni Dünya Vakfı ile yaptı.

Adin Beach Hotel açılısını yaptı
Adin Beach Hotel açılısını yaptı
GİRİŞ 22.04.2016 12:00 GÜNCELLEME 22.04.2016 12:04

2015 sezonunda göstermiş olduğu yükselişi ve yakaladığı müşteri memnuniyetini 2016 Yaz sezonunda devam ettirmek isteyen Adin Beach Hotel, bu kapsamda gerek sektörce gerekse misafirleri tarafından taktir edilen yeniliklerle yeni sezonun açılışını yaptı. 
 
15 Nisan itibariyle yapılan açılışa Yeni Dünya Vakfı yöneticileri, belediye başkanları ve bir çok milletvekili katıldı. Kurban kesimi, dualar ve Türk bayrağının göndere çekilmesi gibi pek çok manevi duygunun yaşandığı açılışın ardından yeni sezonun bereketli geçmesi temenni edildi. 

Yeni Dünya Vakfı Adin’de

Adin Beach Hotel’in 2015 sezonunu açmasının ardından ilk misafirleri de yine Yeni Dünya Vakfı ve bürokrasinin önde gelen isimleri oldu. Tesiste 4 gün kadar misafir olan vakıf, bu süreçte hem çalıştaylarını yaptılar hem de turizmde yaşanan bu çalkantılı dönemde Adin Hotel'e destek oldular. 

Yeni Dünya Vakfı yöneticileri hali hazırda bildikleri tesiste yenileme yapılan yerleri gezdiler. Adin’ de tatil ve organizasyon yapmanın huzur ve düzeni içinde iyi vakit geçiren misafirler 17 Nisan itibariyle otelden ayrıldı. 
 
Açılışın akabinde basına açıklama yapan Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu şunları söyledi: “Bizler uzun yıllar turizm sektörüne hizmet etmiş, Türk turizminin ileri gitmesi için çalışmış profesyonelleriz. Bu hizmetlerimize aynı şevk ve profesyonellikle devam etmek istiyoruz. Bu konuda sadece şahsım değil; herhangi bir personelimizden,  Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Uysal'a kadar hepimiz aynı hassasiyetteyiz. Bu kapsamda, gerek bizi gerekse genel anlamda Türk turizmini destekleyen değerli misafirlerimize, kıymetli vakıf üyelerine ve bürokratlarımıza şahsım ve kurumum adına yürekten teşekkür ediyorum. Otelimizde böyle değerli isimleri ağırlamak bizlere mutluluk veriyor.” Dedi.