Almanlardan şaşırtan Türkiye övgüsü!

Alman Bild Gazetesi, Çocuklu aileler için İspanya yerine Türkiye'yi önerdi.

Almanlardan şaşırtan Türkiye övgüsü!
Almanlardan şaşırtan Türkiye övgüsü!
GİRİŞ 16.06.2016 11:21 GÜNCELLEME 16.06.2016 11:21

Bild gazetesinin haberine göre, "Çocuklu aileler için İspanya hem pahalı gelebilir hem de arzu edilen konumdaki oteller bulunamayabilir ancak Türkiye'de birinci sınıf tesisler, inanılmaz düşük fiyatlarla hazır bekliyor. Hem de deniz manzaralı" ifadelerine yer verildi. Haberde ayrıca, Antalya Belediye Başkanı Türel'in Bild'e yaptığı ziyaret sırasında gazetenin yöneticisi Kai Diekmann'ı Antalya' ya davet ettiği hatırlatıldı. Başkan'ın görüşmesinde Diekmann'a şunları söylediği ifade edildi:

"Alman misafirlerimiz için Antalya vazgeçilmez bir turizm cenneti. Tarih, güneş, kum, deniz, güzel hava ve gezilecek yerlerimizin yanı sıra, tesislerimiz ile verdiğimiz hizmet muhteşem. Almanlar sadece tatil için değil, sürekli yaşamak için de Antalya'yı tercih ediyor. Binlerce Alman ev aldı, komşumuz oldu, huzurla ve keyifle Antalya'mızda ve çevre ilçelerimizde yaşıyor." ifadelerini kullandı. 
 
Side'ye akın eden Alman turistlerin ilk durağı Glamour Resort & Spa Hotel oldu. Bu sene hizmete açılan ve Alman turistlerin akımına uğrayan Glamour Resort & Spa Hotel Side'nin ve Almanların en gözde hoteli oldu bile.