Katarlılar Ordu'ya akın ediyor

Katarlı işadamlarının Ordu'nun Kabadüz İlçesi'ndeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda 20 milyon dolarlık otel yatırımı yapmak için yer aradığı belirtildi.

Katarlılar Ordu'ya akın ediyor
Katarlılar Ordu'ya akın ediyor
GİRİŞ 01.07.2017 01:56 GÜNCELLEME 01.07.2017 21:13
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ordu'nun Aybastı İlçesi'ndeki Perşembe Yaylası'nda, daha önce otel yatırımı yapmak için yer bakan Arap yatırımcılar, bu kez de Kabadüz İlçesi'ndeki Çambaşı Yaylası'na yöneldi. 2 bin rakımlı yaylada otel yatırımı için 650 dönüm arazi arayan Katarlı yatırımcılar, 20 milyon dolarlık yatırım planladıklarını belirtti.

Katarlı yatırımcılara yaylayı gezdine Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Çok şükür tanıtım ve çalışmalarımız başarılı sonuç vermeye başladı. Yatırım yapmak isteyen Arap yatırımcılarla yaylamızda dolaşıyor, kendilerini bilgilendiriyoruz. İnşallah ilçemizde çok kısa zaman içinde büyük değişiklikler olacak" dedi.

Ordu'ya yoğun ilgi gösteren Araplar son 4 yılda yaklaşık 150 konut satın almıştı.

YORUMLAR 20
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    toprak satılıyor bayram ediyoruz nekadar ilginç bir halk olduk .. sanıyormusunuz o otelde gariban orta halli kalabilecek.. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış tam bu durum için söylenmiş bir ata sözü
    Cevapla
  • altınadam 6 yıl önce Şikayet Et
    ege ve akdeniz sahillerinde türk lirası yerine dolar ve Euro ile alım satım yapılan sadece İngilizce Fransızca konuşulan kaç kasaba var saydınız mı?.Ha bu şekilde bir otel yapılanması yerine dubleks tipi yayla tarzı evler daha çekici ve cazibeli olduğu gibi doğaya da uyumlu olur. bence çok katlı otel yerine doğaya uyumlu olanlar daha göze hitap edici olur.
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Araplarda para coksa bi zahmet ulkedeki suriyelileri toplayip ulkelerine yatirim yapsinlar...Turkiyede sadece arsa otel falan alip duruyorlar..niye bunlara toprak satiliyor.Yabanci ulkelere yaptiklari yatirima bakin bir..Musluman dusmani Trump gitti Arabistana en az 200 milyar dolarlik anlasma yapti ve ayrica katari tehdit edip calip cirptiklari bir o kadar vardir.Bizde daha Rusya ya domates satmaya calisiyoz..!
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dış yatırım iyidir paranın arabı avrupalisi olmaz ama gelen yatırımlar hep tüketim ve hizmet sektörü gelecekse sanayi makine teknoloji yazılım vs yatırımlar gelmeli teşvik edilmelidir
    Cevapla
  • sitki 6 yıl önce Şikayet Et
    Ordu Ordulu kalacak ne Suriyeli nede Arap isterük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle