DYO Klimatherm 4 mevsim kazandırıyor

DYO Klimatherm aile bütçesini faturaların ağır yükünden kurtarmak isteyen bina sahiplerine güvenilir hizmet ve malzeme garantisi sunuyor.

DYO Klimatherm 4 mevsim kazandırıyor
DYO Klimatherm 4 mevsim kazandırıyor
GİRİŞ 03.03.2015 13:37 GÜNCELLEME 03.03.2015 13:37

Ülkemizdeki 19 milyonluk konut stokunun 16 milyonunda ısı yalıtımı yok. Bu binalar ısı yalıtımı olan bir binaya kıyasla 3 kat daha fazla enerji harcıyor. Oysa tasarrufun yolu belli…

Isı yalıtımı kışın ısınmak için harcanan doğalgaz, yazın soğutma amaçlı elektrik kullanımını yüzde 50’ye yakın azaltıyor. DYO Klimatherm, aile bütçesini faturaların ağır yükünden kurtarmak isteyen bina sahiplerine, ısı yalıtımının tüm aşamalarında güvenilir hizmet ve malzeme garantisi sunuyor.

Konutlarda kullandığımız enerjinin yüzde 85’ini ısıtma ve soğutma giderleri için harcıyoruz.  Aydınlatma ve elektrikli ev aletleri için tükettiğimiz enerjinin miktarı sadece yüzde 15. Yaz kış cepleri yakan faturalar, aile bütçesi kadar ülke ekonomisine de zarar veriyor. Yalıtımsızlık nedeniyle havaya savurduğumuz enerjinin ekonomiye faturası her yıl 10 milyar doların üzerinde. Ülkemizdeki 16 milyon yalıtımsız konutta ısı yalıtımını teşvik edecek yeni bir düzenlemenin hazırlıkları devam ederken, 2017 yılına kadar binaların enerji kimlik belgesi alma zorunluluğu nedeniyle ısı yalıtımı yaptırmak kaçınılmaz hale geliyor.

Güvenilir marka, doğru malzeme ve doğru uygulama, ısı yalıtımı ile hedeflenen maksimum enerji tasarrufunun anahtarını oluşturuyor. DYO Klimatherm, tasarruf etmek için yola çıkan bina sahiplerinin seçim yaparken ilk kriterlerinin ‘fiyat’ kadar, ‘güven ve kaliteli hizmet’ olması gerektiğinin altını çiziyor.  

Türkiye çapındaki yaygın bayi ağı ile hizmet veren DYO Klimatherm uzmanları, termal kameralar ile binanızdaki ısı kayıplarını belirleyerek en uygun malzemeyi seçmenizi sağlıyor.  Dyo Proje Renklendirme hizmeti ile binanın ısı yalıtımı sonrası nasıl bir görünüme sahip olacağını da önceden görme şansına sahipsiniz. Isı yalıtımında malzeme seçimi kadar uygulamanın da uzman bir ekip ile yapılması önem taşıyor. İZODER İKOS Sertifikasını ilk alan markalardan olan Klimatherm, doğru uygulamayı 24 ay boyunca sigortalarken, uygulama sonrasında da malzemeye 5 yıla kadar garanti imkânı sunuyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL