Garden Green'de Ramazan Kampanyası

Sapanca Gölü manzaralı Garden Green projesinde fiyatlar geriledi.

Garden Green'de Ramazan Kampanyası
Garden Green'de Ramazan Kampanyası
GİRİŞ 03.08.2011 11:11 GÜNCELLEME 03.08.2011 11:11

Kartepe Kayak Merkezi, Maşukiye ve Sapanca gölüyle çevrelenen Garden Green projesinde başlatılan kampanyada konut alıcılarına özel fiyatlar uygulanırken, çift kişilik tatil fırsatı da sunuluyor. CZM Yapı tarafından hayata geçirilen projede sadece 4 villa için bir kampanya düzenlendi. İlk 4 villa için fiyat 575 bin yerine 499 bin olarak uygulanacak.

Kartepe Green Park'ta ağırlayacak

Üstelik villa sahibi olanlara Kartepe Green Park Otelinde yaz veya kış aylarında değerlendirebilecekleri çift kişilik hafta sonu tatili de hediye ediliyor. 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede donanım farklılıklarına bağlı olarak Premium ve Exclusive olmak üzere iki çeşit villa seçeneği sunuluyor. 4+1+1 oda düzeninde triplex 23 villadan oluşan Garden Green'de her villanın kendine ait yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca her odanın kendine ait banyosunun olması, Thermowood dış cephe kaplamaları, ahşap sürgülü jaluzileri, modern çizgisi ve göz alan peyzajı ile bulunduğu bölgenin doğal güzelliklerine yakışır şekilde dizayn edilen villalar görenleri hayran bırakıyor.

1.500m2'lik sosyal tesisinin içerisinde ise cafe, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, tenis kortu, açık yüzme havuzu, sauna, fitness, jakuzi seçenekleri ile zengin aktivite olanaklarını sakinlerinin ayağına getiriyor.

Bugün



YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL